Ubytování na Srí Lance nemusí být jen pod palmami

Nocleh pod hvězdami nebo raději v hotelu

Srí Lanka je krásný ostrov v Indickém oceánu, lidé jsou tu milí, nikdo nikam nespěchá a všichni si doslova chtějí užit život plnými doušky. Určitě se zde bude líbit každému, kdo tento ostrov navštíví. A nemusí to být příliš drahá dovolená. Na ostrově je mnoho hotelových resortů, které nabízí komfort a skvělé zázemí, ale ubytování na Srí Lance může vypadat i jednoduše. Srí Lanka nabízí mnoho penzionů, ale i domů k pronájmu, kde je možné ubytování se vším všudy. A pod hvězdami zde člověk spát nemusí….

Hotely na Srí Lance

Nejlepší hotely na Srí Lance se nacházejí v jihozápadní části ostrova. Tato oblast je atraktivní pro ty, co milují potápění a hledají rozvinutou hotelovou infrastrukturu, sportovní komplexy a vlastně vše, co k dovolené patří. Všechny hotely mají jistě svým hostům co nabídnout a tak například na pobřeží Srí Lanky v Kalutara lze zažít nezapomenutelné chvíle. Povětrnostní podmínky, odlehlé pláže vytvoří podmínky pro pohodlný pobyt. Nádherný 4hvězdičkový hotel Avani Kalutara má 105 pokojů vybavených vším, co je potřeba pro příjemný pobyt s plnými službami na tomto ostrově.

4hvězdičkový hotel Amaya Hills nepotřebuje další reklamu, protože toto místo se nachází na krásném úbočí a je proslulé krajinou a vynikajícími službami. Navíc jsou zde prostorné, dobře zařízené pokoje a řada služeb a zábavy, které všichni turisté vyhledávají.

Ubytování na Srí Lance může být ale také rodinného typu. Hotelové komplexy mají pro své hosty dokonale připravené, ale mohou být i o hodně dražší. Penziony jsou levnější a tak například stylový penzion Glamour Mirissa nabízí rodinnou atmosféru se vším všudy. Majitel je Slovák a oženil se na Srí Lance. Se svou ženou nabízejí čisté a vzdušné ubytování i se snídaní. Většina pokojů je s televizorem a sejfem na cennosti, koupelny jsou plně vybaveny a hotel je umístěn jen 100 m od pláže. A protože majitelé vlastní čajovou továrnu, součástí hotelu je i malý obchůdek s čajem, který je na Srí Lance doménou. Skvělé jídlo, příjemná atmosféra a romantika, tohle vše turisté najdou při návštěvě v penzionu Glamour Mirissa.

Jaké další penziony nabízí ubytování na Srí Lance?

The Dream guesthouse se nachází v Galle. A s majitelkami si každý jistě padne do noty, jsou to milé dámy pocházející z Čech. Ubytování na Srí Lance v tomto stylu nabízí 6 zařízených, útulných pokojů, které mají sociální zařízení a hosté tu mají k dispozici i varnou konvici a mikrovlnou troubu. Penzion sice není přímo u pláže, za to se ale může pochlubit nádhernou zahradou a pár kroků vedle je nádherná laguna. Tento druh ubytování je vhodný nejen pro jednotlivce a mladé páry, ale i pro rodiny s dětmi už jen díky té krásné zeleni na zahradě.